Помните ли Теодора? Певицата се връща на сцената, снима в САЩ (Вижте какво се случва с нея – Снимки)

Гласувайте за статията

Теодора се беше отдала на семейството си, но сега реши да възроди кариерата си

След дълга творческа пауза една от най-обичаните изпълнителки на родната музикална сцена прави своето дългоочаквано завръщане с разтърсваща балада. Дългоочакваната песен на Теодора се казва „До последен дъх“. Тя е дело на композитора Дидо Калпаков и текстописеца Йордан Гергов.

Клипът е заснет в една от най-мистериозните локации в САЩ, щата Невада – място, известно сред местните като Призрачния град. “Исках да направя едно съвсем различно видео, в което да покажа красотата на пустинята. Неслучайно избрах това място, което е в близост до Лас Вегас – моят любим град. Но идеята ми беше да покажем не внушителните сгради, а естествената природа, пустинята, кактусите…”, сподели Теодора.

Теодора

Снимка: Инстаграм

Изпълнителката от години живее зад Океана и благодарение на своите наблюдения и опит там успява да подари на публиката си продукт на световно ниво. Видеото залага на ретро концепцията, изглежда класно, стилно и същевременно модерно. На фона на красив бял пясък певицата изпъква сред загадъчната пустош в три различни тоалета.

Вниманието на зрителите обаче ще бъде приковано не само към безспорната й красота, но и към страховита отровна змия, която се появява в кадър. Самата Теодора споделя, че е много развълнувана от завръщането си към активна творческа дейност и обещава на почитателите си да ги зарадва с още приятни изненади съвсем скоро.

Изпълнителката е категорична, че след дългата пауза, която беше направила в името на семейството си, сега е време отново да се завърне към кариерата си, предават от hotnews.bg.

Теодора

Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар