Помните ли Корасон от „Чиста кръв“?! Какво се случва с Лилибет Морильо 20 години след сериала?

Гласувайте за статията

Помните ли Корасон от „Чиста кръв“? Вижте Лилибет Морильо днес

Мнозина помнят актрисата Лилибет Морильо от сериала „Чиста кръв“, а след това и от „Вдовицата в бяло“. Играла е също и в „Неукротима душа“, както и „Търси се господин Перфектен“. Красивата актриса и певица днес обаче предизвиква повече внимание със скандалите между нея и баща й, отколкото с ролите, които изпълнява.

Наскоро звездата се замеси в поредна семейна драма. Хосе-Луис Родригес, наричан още „Ел Пума“ даде интервю, в което говори за отчуждението с двете си по-големи дъщери. На въпрос, дали не мисли да се помири с тях, предвид напредналата му възраст и рискът от коронавируса, той заяви „За мен няма значение, дали някоя от дъщерите ми ще умре, или ще загубя внучката си. Ще се съберем на небето. Нищо не се променя“.

Това предизвика истинска буря от скандали и драми с дъщерите му. Лилибет и Лилиана Морильо излязоха с публично обръщение по този повод. „Никога няма да забравя, как ми звъня с молба да се сдобрим, за да ти простя една много тежка твоя грешка. На другия път хванах самолета за Маями, защото ти искаше да се сдобрим далеч от чужди очи. И какво направи? Остави ме да стоя сама и да те чакам с часове и не дойде на срещата ни“, възмущава се актрисата. Сестра й е още по-сурова.

„Когато казаха, че си болен, аз тичах, за да дойда до теб. Боях се, че може да закъснея, а какво се случи, когато дойдох пред вратите на дома ти? Ти нареди на прислужниците си да ме изхвърлят като куче на улицата. Това ли е твоят жест на обич към нас?“, възмущава се. Единствената, която е в по-приятелски отношения с баща си е Хенесис Родригес, позната от „Доня Барбара“ и „Осъдена“.

Корасон от "Чиста кръв" води война с баща си днес сн. Инстаграм

Корасон от „Чиста кръв“ води война с баща си днес сн. Инстаграм

Но дори и тя признава, че да се живее с Ел Пума не е просто трудно, а понякога невъзможно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар