Помните ли Индира от „Къртицата“? Няма да повярвате в каква красавица се превърна (Снимки)

Индира от „Къртицата“ се превърна в истинска красавица

Помните ли Индира от „Къртицата“. Тъмнокосата изкусителка, която конкурираше Бориса Тютюнджиева в шоуто, днес е просто неузнаваема. Бившата танцьорка е променила драстично визията си, но пък изглежда по-съблазнителна от всякога.

Индира нашумя в предаването не само с уменията си, но и с факта, че още преди шоуто си хвана за гадже един от участниците – Борислав Атанасов. Двамата обаче не изкараха дълго като двойка – още в началото на шоуто се разделиха, след като той се опита да ухажва Бориса.

Към днешна дата хубавата Индира има собствено студио за танци и фитнес, работи като хореограф, а отделно се занимава и с изкуство. При това красавицата не отказва и предложения за реклами. И редовно застава пред камерите на една или друга козметична или модна марка.

Красавицата редовно споделя снимки в социалните мрежи, на които изглежда все по-хубава и екзотична. И няма много общо с бунтарката от риалити формата на Иван и Андрей.

Индира обаче нашумя именно след участието си в предаването. Телевизионната изява накара много от звездите у нас да забележат таланта й. Тя е част от балета на Графа по време на негови концерти, партнира си с Поли Генова, както и с редица международни изпълнители. Освен това изнася и авангардни танцови спектакли на откриването на различни клубове у нас и на Балканите.

Що се отнася до личния й живот, след грешката с Борислав в „Къртицата“, тя предпочита да го пази в тайна. И не афишира почти нищо за гаджетата си и има ли такива. Редовно обаче си пуска снимки от спортната зала и различни мероприятия, като най-често е в компанията на колеги или топ изпълнители с които работи.

Индира от "Къртицата" блести сн. Инстаграм
Индира от „Къртицата“ блести сн. Инстаграм

Явно за младата красавица важи правилото „Работата преди всичко“. А личния живот си остава само за нея.

1 коментар
  1. zori казва

    Два пръста чело и плашещи скули. Нищо атрактивно не виждам, положението е плачевно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.