Помните ли? Златка Райкова за Алисия: Фльорца, джудже, евтина проститутка! (Вижте как се закопа, а сега се прави на дама – Видео)

Гласувайте за статията

Златка Райкова не спираше да сипе отрова по адрес на Алисия

Златка Райкова се прави на дама, а някога се държеше евтино с певицата

Златка Райкова го раздава много на едро в Биг Брадър Most Wanted, където държи да се представи като дама. Истината обаче е съвсем различна. И плеймейтката, колкото и да иска да го скрие, доказателствата за това си стоят в онлайн пространството.

Настоящата изгора на Благой Георгиев побесня срещу Емануела, задето певицата се осмели да й напомни как се държеше с Алисия. И какви обиди сипеше по неин адрес докато последната все още беше с Божинов. За когото се говори, че е успял да прекара Райкова в леглото си.

Златка Райкова Алисия

Снимка: Клюки.нет

За ужас на Златка в порталите на видео споделяне все още си стои интервюто й пред Венета Райкова за Горещо. В което Златка в прав текст нарича Алисия „фльорца“, „евтина проститутка“ и какво ли още не.

„Знаеш ли тя как се е запознала с Божинов? Той си я е поръчал. Просто после е хлътнал по нея“, „Едно джудже, най-добре да си смени главата, прилича на нищо. А преди Божинов за какъв евтино облечен парцал става въпрос“, не спираше да сипе отровата си Райкова.

Можете да си припомните сами от видеото:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар