Помните ли? Дейна Бианкалана в откровено интервю: Джино ме завлече с 20 бона (Защо го прикри в Биг Брадър?)

Помните ли? Дейна Бианкалана в откровено интервю: Джино ме завлече с 20 бона (Защо го прикри в Биг Брадър?)
4.5 (90%) 2 votes

Дейна Бианкалана се отметна от собствените си думи в Биг Брадър Most Wanted

Дейна Бианкалана сама призна преди време, че Джино я е завлякъл с 20 хиляди долара

Дейна Бианкалана се отметна от собствените си думи в Биг Брадър Most Wanted. Бившата съпруга на Джино преди време сама заяви, че той е взел от нея 20 хиляди долара. И така и не ги е върнал.

„Джино никога не е бил богат. Той и баща му са шофьори на камиони. Взе от мен 20 хиляди долара, когато още бяхме заедно, за да обсипва с подаръци чалгарката Джена.“

Това разкри в ексклузивна изповед пред „България Днес“ Дейна през 2015 година, малко след като Джино спечели първата си победа в риалити формата.

Дейна Бианкалана„Джино така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем.“, заяви тогава италианката. Като дори е допълнила, че не ще и да чува за бившия си. Защо обаче две години по-късно тя се изметна от думите си и защити Джино?

Изтъквайки, че го обича и той никога не я е завличал с пари? Според запознати Дейна действително е имала връзка с Динко.

Който обаче я зарязал, тъй като не искал сериозни отношения с нея. И наранената Дейна видяла удобен случай да му го върне като го унижи публично, изкарвайки го лъжец.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Помните ли? Дейна Бианкалана в откровено интервю: Джино ме завлече с 20 бона (Защо го прикри в Биг Брадър?)”

  1. Анели

    Дек. 28. 2017

    Айде кажете си истината. Биг брадър я е уговорил предварително какво да говори и чия страна да вземе. Джино в момент, в който трябва да си стои вкъщи и да се лекува, те го вкараха в шоуто, само и само да го изкарат жертва и да спечели формата. Динко си беше прав за него, аз лично му повярвах, и всички бяха прави, че не го поздравиха накрая. За какво да го поздравяват, че е спечелил с помощта на постановките на Брадъра ли? Гнусен помияр. Имат такава липса на желаещи да участват в тоя бълвоч, че са готови на всичко, само да предизвикат интерес.

    Reply to this comment

Добавете коментар