Помните ли дебелата Лара от „Огледален свят“?! Фейза Дживелек e неузнаваема (Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Фейза Джилевек е неузнаваема благодарение на тайната си нова любов

Помните ли дебелата Лара, която беше приятелка на Ханде в сериала „Огледален свят“? Фейза Джилевек е неузнаваема днес.

В първия и втория сезон на лентата тя играеше богато момиче, което е тайно влюбено в Емир. И дори прави опити да го раздели с Фериа, за да го спечели за себе си. Въпреки провала на екран, Фейза Джилевек се оказа щастлива в живота. Актрисата, която бързо постигна звездна слава с този проект, в последно време е просто неузнаваема. Само за няколко месеца тя свали над 21 килограма, а причината, както твърди е любов. И ако се вярва на слуховете в Турция, нейния обект на желание е Чаатай Улусой.

„Не съм си правила операция на стомаха, нито съм се подлагала на специални процедури. Забравих за сладкишите, тестените изделия и газираните напитки. Ходя изключително много и това ме крепи“, разказва още актрисата. И признава, че само за два месеца е успяла да се преобрази напълно.

„Щастлива съм, че успях да отслабна. Не съм същото момиче отпреди няколко години и има няколко причини за това“, казва още екранната Лара. Красавицата е наистина неузнаваема.

Според някои слухове, тя е започнала да слабее, след като актьорът Чаатай Улусой я поканил да си партнират в нов сериал. 26-годишната актриса отдавна била хлътнала по него и явно тов

Фейза Дживелек от "Огледален свят" неузнаваема сн. Инстаграм

Фейза Дживелек от „Огледален свят“ неузнаваема сн. Инстаграм

Що се отнася до Улусой, актьорът също мълчи дали има нова дама на сърцето до себе си. Но по всичко изглежда, че няма да остане дълго сам. Особено, ако са верни слуховете и хубавата Фейза се е стопила именно заради него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар