Помните ли го? Топмоделът Али Алиев живее в гараж в Украйна (Всичко за ужаса)

Гласувайте за статията

Топмоделът Али Алиев се оказа заклещен в Украйна, където живее в гараж в момента

Али Алиев е един от най-известните родни мъже модели у нас от близкото минало. Носител е на престижни титли като „Мистър Бургас“, „Мистър Менхънт България 2006 и 2007“.

За най-голямо постижение в кариерата си като модел смята конкурса „Manhunt International“, проведен в Южна Корея на 10 февруари 2007-ма, където печели 7-мо място, нареждайки се сред 16-те най-красиви мъже в света! В момента обаче се намира в доста тежка ситуация в Украйна, където му се налага да живее в гараж. За това призна самият той в откровено интервю за Шоу.

Али Алиев

Снимка: show.blitz.bg

Алиев отишъл в Украйна, за да си търси работници за летния сезон. „Работя сезенно като фотограф в „Слънчев бряг“. Държа правата на плажа и атракционите. В екипа ми са още няколко човека. До скоро, в разгара на лятото, не ми достигаха хора. В България няма кадри и затова за първи път дойдох, за да търся фотографи тук. Това правят и други приятели, които се нуждаят от сезонни работници: камериерки, рецепционистки и други.“, разкрива той.

Карантината заради пандемията от коронавируса обаче го заварва там и се оказва, че моделът не може да се прибере у нас. „Бях предвидил да остана за седмица. Парите, които носих за хотел и храна, свършиха. Можех ли да предвидя какво ще се случи?!“, споделя Алиев.

В началото той се приютил при приятел, след което местно семейство го подслонило в гаража си, за което нашенецът им е повече от благодарен. Най-вероятно той ще трябва да остане там докато мине извънредното положение, тъй като самолети за България няма. А ако реши да се прибира с кола, ще трябва да мине през Румъния, където най-вероятно ще го задържат за 14-дневна карантина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар