Помните ли го? Ники Китаеца на Азис: Измина тежка година за мен! (Вижте какво се случва с него днес – Фото)

Гласувайте за статията

Ники Китаеца на Азис се скри от публичното пространство

Спомняте ли си за Ники Китаеца, който преди години изгря в светските среди като гадже на Азис. Двамата бяха няколко години заедно и дори вдигнаха сватба, а връзката им бе най-коментираното нещо в страната.

Китаеца постигна целта си да стане известен и изплю Азис като безвкусна дъвка, заради което Краля на фолка все още му е бесен и не дава на никого да спомене името му в негово присъствие. Докато бившият му се залюби с неговата безизвестна колежка Виолета и дори им се роди син.

Ники Китаеца

Снимка: Фейсбук

В момента Китаеца се занимава със спорт и изготвя специални хранителни режими. Говори се, че е разведен с бившата певица, но пък след Азис отказва да вади личния си живот на показ. Все пак тези дни направи много лично признание, с което отприщи няколко въпросителни.

„Искам да благодаря от сърце на всички вас, които ми дадохте втори шанс в живота! Дори сега, когато седя и мисля, какво направих на моменти ми се вижда невъзможно. Заедно успяхме да извървим дълъг път. Толкова много хора ми помогнаха за да стигна до тук. За няколко години успях да изградя огромно доверие във всеки един от вас! Доверието и любовта към мен я усещам всяка минута! Измина тежка година за мен, в която разбираш, че си сам за да станеш по-силен. Малко с по-сиви коси и повече бръчки по лицето, но по-мъдър и вдъхновен за нови върхове! Благодаря и на всички хора, които не забравят за моето минало, благодарение на тях градя своето бъдеще“, написа Ники във „Фейсбук“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар