Помните ли го?! Вижте мексиканския Зоро от „Шпагата и розата“ днес (Кристиан Майер по-горещ от всякога – Снимки)

Гласувайте за статията

Мексиканският Зоро – Кристиан Майер – по-горещ от всякога.

Познаваме го като съблазнителен ранчеро от „Доня Барбара“. Помним го и като всеотдаен лекар в „Някой те наблюдава“. Но всички въздишки по Кристиан Майер започнаха, когато влезе в образа на Зоро в поредицата „Между шпагата и розата“.

Красавецът от „Имението“ и „Лус Мария“ определено вълнува дамите откакто е навършил 20 години, но какво се случва с него днес? От доста време Майер е далеч от камерите, а последния му филм беше през 2014-та година. Мнозина бяха убедени, че славата му е залязла или по друга причина актьорът е решил да се оттегли от светлините на прожекторите. Някои дори вярваха, че загубил чара си и затова е решил да се пенсионира.

Е, спокойно можем да кажем, че грешат.

Вярвате или не, днес Майер е на 50 години и изглежда по-добре от всякога. Роденият в Перу актьор, живее в Мексико и дели времето си между САЩ и Латинска Америка. Той прекара цели 25 години пред камерите, преди да реши да се посвети на професията си на музикант и изпълнител.

Освен това той бе и продуцент на многократно награждавания филм „Терминал“.

Майер беше женен за актрисата Марисол Агире, с която прекараха 12 години в брак. Двойката има три деца, като през 2008 се разделиха. От тогава актьорът твърдо отказва да се обвърже отново. И предпочита да прекарва времето си в правене на музика, а не в безразборни връзки, въпреки че пресата му приписва афери с много от неговите колежки.

Кристиан Майер в топ форма и на 50 сн. Инстаграм

Кристиан Майер в топ форма и на 50 сн. Инстаграм

Що се отнася до външния му вид, на 50 години Кристиан Майер изглежда още по-привлекателен и атрактивен. Актьорът определено е спечелил вниманието на фенките си, които нескрито въздишат по него. Зрелостта дори му отива повече отколкото младостта, твърдят някои от тях. А други си пожелават да му се наслаждават скоро отново на малкия или големия екран. Но засега не изглежда много вероятно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар