Помните ли ги? Пацо от Биг Брадър проговори за Пеньо (Вижте защо го сваля преди години)

Гласувайте за статията

Пацо от Биг Брадър проговори за преживяванията си в шоуто

Пацо от Big Brother безспорно се превърна в култов риалити герой, който и до днес доста хора си спомнят, най-вече заради малките му закачки с Пеньо (преди да разбере, че той е мъж). Днес Пацо е обвързан, има прекрасна дъщеричка, но си спомня за миналото и не бяга от нищо. Разказа в ново интервю за Тото, че е харесвал шоуто и е решил да се яви на кастинг, за да си пробва късмета за третия сезон.

Семейството му не е знаело, че е решил да участва в шоуто, но това не му е пречило. На кастигна имало доста психологически игри и успял да впечатли журито, което е отсявало кандидатите.

пацо от биг брадър

СНимка: Инстаграм

„Пред камерите нещо ми става, не съм такъв иначе, но пред камерите ми падат задръжките“, споделя Пацо. Пацо разказа, че никога няма да забрави първата му вечер в шоуто, което не само гледаха милиони, но и искаха да присъстват на влизането на участниците в самата къща. Пацо не пропусна темата за Пеньо и запознанството им, когато той е искал да се опознае с всички жени в предаването.

„Пеньо се въртеше около мен, аз го помислих просто за по-грозно момиче, но и на тях трябва да се обръща внимание, душа носят“, разказа през смях Пацо. След шоуто Пацо е работил доста и различни неща, включително озвучител на Константин, когото описва като уникален човек. Първата му работа била на 10 години зад бара на заведение, на 17 години пък бил крупие в бинго, но образованието му за социален работни и има такъв опит също. Сега се е кротнал и си гледа семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар