Помните ли ги?! Вижте първите звезди от „Отдаденост“ днес (Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Звездите от „Отдаденост“ и до днес са едни от най-обичаните и популярни актьори

Италианският сериал „Отдаденост“ се превърна в абсолютна сензация, когато преди 20 години се появи на малките екрани у нас. Лентата се радваше на огромна популярност, а зрителите съпреживяваха любовните и житейски неволи на семейство Нарди, семейство Медичи и семейство Бергер. Към днешна дата част от актьорите вече не са сред живите, а други са остарели и са се променили до неузнаваемост. Но за феновете все още е интересно какво се случва с първите звезди от „Отдаденост“.

Аниезе Нано — Барбара Нарди

Първата звезда в сериала, която изигра ролята на д-р Нарди, днес доста се е променила. Красивата Аниезе изгрява с филма „Ново кино „Парадизо“, а след това си партнира с Раул Бова в „Октопод“. Актрисата играе два сезона в „Отдаденост“ след което се оттегля от сериала. Зад гърба си обаче има безкрайно много успешни проекти, а напоследък я виждаме и в новите епизоди на „Комисар Рекс“, като адвокат.

Вани Корбелини — Томас Бергер

Суровият и доста мрачен Томас Бергер от поредицата днес е остарял, помъдрял, а усмивката не слиза от лицето му. Вани Корбелини доста се е променил и няма нищо общо с предишното си аз. За последно актьорът се изявява през 2016 във филма „Ездачи през времето“. Повечето време италианската легенда предпочита да прекарва играейки в театъра, или докато кара лодка или сърф някъде из Африка.

Джовани Гуидели — Роберто Ансалди

Едва ли сте забравили негодника Роберто Ансалди, който в деня на сватбата си заряза умиращата си и бременна любовница в болница и избяга от там. А след това се опита да направи всичко, за да съсипе живота на Томас и Барбара. Джовани Гуидели е голям актьор и продължава упорито да работи. Италианската звезда проби даже в Холивуд, където за последно игра в „Туристът“ с Анджелина Джоли и Джони Деп. А тази година ще го видим в „Подземен свят 6“ на Майкъл Бей.

Катерина Вертова — Мириам Санти

Актрисата Катерина Вертова е една от най-популярните звезди на Италия. И тя продължава да работи безспирно, въпреки дългогодишния стаж зад гърба си. Познаваме я като Мириам от „Отдаденост“, където изигра майка на детето на Томас и най-добра приятелка на Барбара, Елеонора Зорци от „Комисар Рекс“, Ливия в „Комисар Монталбано“, Франческа от „Продавачки“ и Лаура Вивалди в биографичния филм за Вивалди.

Звездите от "Отдаденост" доста се промениха през годините сн. Фейсбук

Звездите от „Отдаденост“ доста се промениха през годините сн. Фейсбук

Отделно от това актрисата продължава да играе в много нови италиански филми, сериали, дори и на театралната сцена. И въпреки че вече е на 60, не се отказва.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар