Помните ли ги? Вижте Корасон и Аарон от „Чиста кръв“ 26 години след сериала

Корасон и Аарон от „Чиста кръв“ остаряха

Хитовата поредица от 1994 година „Чиста кръв“ държеше пред малките екрани хиляди домакини вечер. Днес обаче малцина помнят актьорите изиграли култовите персонажи на Аарон Паредес и дивата Корасон, която най-накрая стана негова съпруга.

Лилибет Морильо е толкова преобразена, че едва ли ще я познаете. Венецуелската красавица укроти огнения си нрав и се радва на серия успехи. Тя продължава активно да работи в киното, заедно със сестра си и майка си. Семейство Морильо са сред най-канените актриси за редица латиносериали. И има защо.

Лилибет минава за една от най-овладените и спокойни актриси в гилдията. Мнозина актьори напират да работят с нея, вдъхновени от спокойствието й. За съжаление обаче има и изключения. Един — единствен скандал петни кариерата на актрисата. Винаги разумната и мила красавица твърдо отказва да довърши снимките на сериал заради поредица от скандали със свой колега. А неговото име е Марио Симаро. Актрисата отказва да работи с него, след скандал в поредицата „Наследниците дел Монте“. Плесниците му довеждат до сълзи колежката й Марлене Фавела. И не само нея. Лилибет се оказва под прицела на Марио, след като съпругата му Наталия Страйнгард го напуска, за да се събере с екранния съпруг на Лилибет и нейн близък приятел — Симон Пестна. По-късно двамата се разделят, но това не пречи на Симаро да вдига поредица от скандали на всички около себе си.

Още един скандал бележи живот на Лилибет Морильо — съдебното дело на сестра й Хенесис Родригес с друг нейн партньор — Маурицио Ислас. По време на снимките на „Осъдена“, 17-годишната Хенесис има скандална афера с Ислас. Баща им Хосе Луис Родригес води дело срещу Ислас и го изхвърля от сериала. А Лилибет също се оказва засегната, тъй като е принудена не само да преживее драмата на по-малката си полусестра, но и да защити другата си сестра — Лилиан Морильо, за която също се разбира, че е била обект на насилие от известен музикант в детските си години.

Аарон и Корасон от "Чиста кръв" остаряха сн. Инстаграм
Аарон и Корасон от „Чиста кръв“ остаряха сн. Инстаграм

Симоне Пестна — между киното и любовта

Далеч не толкова драматичен е животът на Симоне Пестна. Екранният Аарон от „Чиста кръв“ доста се промени през годините. Актьорът преживя два брака и два развода, опита да пробие в политиката през 2000 година, но без успех. След като се родиха двете му дъщери, Пестна реши да се върне в киното. И създаде собствена компания, а по-късно и телевизионен канал, където излъчва основно продукции със свое участие. Пестна запази прекрасно приятелство с Лилибет Морильо и след участието им в „Чиста кръв“. Актьорът признава, че тя е една от малкото жени, на които истински се възхищава. Животът му е посветен на кариерата и двете му деца, затова и се смята за щастлив човек – има всичко, което е желал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.