Помните ли ги? Вижте звездите от „Завръщане в бъдещето“ днес (Снимки)

Помните ли ги? Вижте звездите от „Завръщане в бъдещето“ днес (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Помните ли ги? Вижте звездите от „Завръщане в бъдещето“ днес, ето и снимки на тях в наши дни

Изминаха цели 35 години от заснемането на легендарния филм “Завръщане в бъдещето“, който завинаги остана в сърцата на милиони по света. В главните роли Майкъл Дж. Фокс и Кристофър Лойд, несъмнено се справиха чудесно с интерпретацията на вече култовите герои на Марти и доктор Емет.

Двамата, Фокс и Лойд, които преди години стояха рамо до рамо в заснемането на една нова история, изглежда се бяха изгубили с времето. 35 години след заснемането на първата част от тази култова филмова научна фантастика и комична трилогия те са отново заедно. Този път обединената цел за събирането им не е нова част на филма или нещо друго. Причината е много по-реална и значима.

Двамата актьори се срещнаха на тазгодишния покер турнир, организиран от Фондация Майкъл Дж Фокс за изследване на болестта на Паркинсон. Цел на организирания турнир е да събира пари за изследвания и разработки за лечение на болестта.

Двойката любими актьори се събра отново преди две години на червения килим. Малко преди това Фокс и Лойд бяха видени да се мотаят с колегите си Томас Уилсън и Лия Томпсън, която играеше майката на Марти Лорен в култовия филм.

При срещата им покрай турнира с благотворителна цел те си направиха снимка, която и двамата след това публикуваха в личните си профили в Инстаграм. Звездите на филма „Завръщане в бъдещето“ – Кристофър Лойд и Майкъл Джей Фокс разбуниха носталгия на феновете само с една снимка. Под публикуваната снимка и в двата профила се пишеха сълзливи и мили коментари. Някои от феновете писаха  „What Legends“ и „True Rick and Morty“, както и различни цитати от популярния футуристичен франчайз.

Ето ги звездите от "Завръщане в бъдещето" преди и сега сн. You Tube

Ето ги звездите от „Завръщане в бъдещето“ преди и сега сн. You Tube

Лойд и Фокс останаха близки приятели, след като заснеха трите части на филма, които скоро придобиха култов статус в поп културата.

снимки Инсаграм

снимки Инстаграм

Ето ги звездите от "Завръщане в бъдещето" преди и сега сн. You Tube

Сн. You Tube

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар