Помните ли ги? Вижте Андреа и Кубрат Пулев в началото на връзката им (Певицата неузнаваема без купищата пластики – Фото)

Гласувайте за статията

Андреа е изключително нежна и естествена в началото на връзката си с Кубрат Пулев

Андреа е неразпознаваема без купищата филъри по лицето си

Андреа и Кубрат Пулев са сред най-дълго задържалите се двойки в родния хайлайф. Певицата и боксьорът са заедно повече от десетилетие като през това време тя се промени изключително много. И в случая не говорим само за промяната вследствие на годините. А на пълно префасониране заради купища операции.

От kliuki.net намерихме уникална снимка, на която Андреа позира заедно с Кобрата. На кадъра изпълнителката е видимо доста килограми по-слаба. Но това, което прави най-голямо впечатление, е напълно естествената й визия. Тя все още не си е надула джуките до пръсване, лицето й е фино, без филъри в скулите, носът й също не е пипан.

Андреа преди и сега

Снимка: Клюки.нет

Истината е, че феновете не крият, че харесват любимката си доста повече в този й вид. А не с купищата операции, които я превърнаха в поредната силиконова кукла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Помните ли ги? Вижте Андреа и Кубрат Пулев в началото на връзката им (Певицата неузнаваема без купищата пластики – Фото)”

  1. МКАСВ

    Ное. 13. 2018

    Има гушата на свинята Пиги.

    Reply to this comment

Добавете коментар