Помириха се! Глория прибра Симона и зетя за погачата на бебето (Снимки от подготовката за празника)

Гласувайте за статията

Тъщата и зетят започнаха да се погаждат, най-сетне намериха общ език

Дъщерята на Глория отново е в майчиния си дом. Примата на фолка, която скоро стана баба живее в луксозна къща в софийския квартал „Павлово”, която  до преди няколко месеца бе обитавана от Симона и проекто зетят на певицата.

Отношенията  между тъщата и Даниел Милушев отначало не тръгнаха по мед и масло. Майката на Загоне бе във възторг от отделни негови постъпки. Търканията межди заврения зет и Глория принудиха младото семейство да напусне дома й и да се изнесе на квартира.

След като се роди бебето обаче свекърът на Симона обеща да купи жилището, в което се нанесоха и да го дари на внучката си. Но до сега това не се е случило.

Говори се, че от седмица младата майка и таткото на Галина са се върнали в къщата на Глория и освободили апартамента под наем.

Поради тази причина погачата на дъщеричката на Симона и Дани ще е в къщата на баба Гло. Мъничето вчера навърши 40 дена и тече трескава подготовка за хубавия празник.

Пприказна украса в дома на певицата за погачата на внучката
Снимки: lifeonline.bg

Въпреки, че тържеството ще е в много тесен кръг стана ясно, че Глория се е подготвила с пищна украса и всякакви други неща, съобразени с ритуала.

Самата тя сподели кратки сторита в Инстаграм от луксозната украса, която са избрали за малката принцеса.

Явно Глория се е примирила с избора на мъж на Симона, а той е намерил път към сърцето на тъщата. Че са се помирили се видя и на рождения ден на баба Стефка, на който Дани Милушев лично поднесе тортата на бабата на половинката си, предават от lifeonline.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар