Поли Генова от чаровно бонбонче до триумфа на Евровизия (Снимки)

Гласувайте за статията

Поли Генова изминава пътя от чаровно русо момиченце в група „Бон–Бон“ до звезда от световна величина

Поли на три години

Поли на три години

Откритието на Евровизия Поли Генова от четиригодишна проявява големия си талант. Малкото русо момиченце пее като истински ангел. Родителите му го записват да се занимава с пеене в Националния дворец на деца.

Поли става любимка на своята учителка. И на 8 години вече е една от участничките в новосформираната детска вокална група „Бон-Бон“. Тя омайва с таланта си продуцентката Роза Караславова. Талантливото момиченце е избрано за водеща на едноименното детско шоу, което се излъчва по БНТ.

Като истински „бонбон“ с прекрасна визия и уникално пеене Поли Генова записва кавъри на известни парчета. Играе в телевизионни етюди, канят я по различни участия. Това, че е една от „Бон-Бон“ бележи бъдещия й творчески път като я среща с най-големите имена на българската естрадна сцена. Тя участва заедно с такива величия като Йорданка Христова, Георги Христов и Нели Рангелова. Така се учи от най-големите.

От детския „Бон-Бон“ бъдещата звезда от световна величина преминава през групите „Бон-Бон Гърлс“ и „Мелъди“. Тогава се запознава с Деси, Бети и Яна, които по-късно създават трио „LaTiDa“.  И са до Поли Генова и на двете Евровизии , в които участва, пише БЛИЦ.

Истинската победителка в европейския конкурса показа, че може да се справи с всяка една задача. За съвсем кратко време тя успя да се превъплати в образа на Марги Хранова и да представи песента „Оставаме“ от култовата лента „‚Оркестър без име“.

Универсалната Поли Генова разплака и вдигна на крака цялата зала. Певицата показа, че нищо не може да й се опре. Талантът й е изключителен. Достойна е за звезда от световна величина.

Разгледайте галерията от снимки на Поли Генова, които бележат звездния й път.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар