Поли Генова със зашеметяващ успех на Евровизия, напук на журито (Видео)

Гласувайте за статията

Поли Генова постигна зашеметяващ успех на Евровизия, напук на журито

Поли Генова се класира четвърта, въпреки нежеланието на журито

Поли Генова постигна зашеметяващ успех на Евровизия. Нашата представителка се класира четвърта на финала, въпреки явното нежелание на журито. Което за поредна година показа, че конкурсът е по-скоро политически, отколкото наистина музикален. И се гласува на първо място по държавни интереси, отколкото по музикантски качества.

poli evroviziqТова обяснява огромният брой точки, който получи представителката на Австралия, която е родом от Южна Корея. Да не говорим, че Австралия на европейски конкурс си звучи направо нелепо.

Още преди надпреварата обаче се заговори, че тази година призът ще отиде именно в корейката-австралийка, чиято държава, ако се вярва на слуховете, си е платила за участието.

И е съвсем нормално нейната представителка да спечели. За да се демонстрира приятелството с далечната страна. Неслучайно журито от всички страна даде толкова много точки за австралийката, докато в същото време нашата Поли беше очевидно пренебрегната, макар да се представи блестящо. И да доказа, че е любимка на феновете, което се видя при последвалото зрителско гласуване.

В което Генова се нареди пета по вот, което всъщност ни донесе и четвъртото място. Вотът на зрителите отне и победата на Австралия, която след гласуването на журито водеше безапелационно. И вместо това я даде на Украйна, заради социалното послание в песента.

Самата Поли не скри, че е на седмото небе от щастие след успеха и се радва, че хората са харесали песента й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар