Поли Генова прецаква Калин в Капките (Вижте как му измъква победата)

Поли Генова прецаква Калин в Капките (Вижте как му измъква победата)
1 (20%) 1 vote

Поли Генова измъква победата в Капките под носа на Калин, след триумфа на Евровизия стана любимка на публиката

Поли Генова е изключителна певица. Две мнения по въпроса няма. Но в шоуто „Като две капки вода“ фаворитът е Калин Врачански. Там не се искат само певчески данни. Но и добро актьорско превъплъщение.Поли в Капките

До последния момент Врачански бе сочен от публиката за победител. Има най-много първи места. Получени с гласовете на зрителите. Но след триумфа на Поли на Евровизия певицата спечели подкрепата на феновете си.

Те се надпреварват да дадат гласа си за нея. И за имитацията си на Маргарита Хранова тя получи за първи път челно място в шоуто. И наистина заслужено. Озова се на финалната права заедно с Калин, Геро и Орлин.

Според специалистите формата „Като две капки вода“ може да се раздели на две части. Преди Евровизия и след нея. Докато преди международния конкурс Поли бе някак по плаха, след успешното класиране мачка всичко по пътя си, което срещне.

Тя ще измъкне победата от спрягания за фаворит Врачански. Според правилата на риалити формата тежката дума имат зрителите. Журито може само да се изказва и да насочва с мнението си публиката. Но не и да дава точки.

Така става ясно, че Поли Генова в момента съвсем заслужено е на гребена на вълната. Тя като нищо ще повтори триумфа си от последното гласуване и ще се окаже с първо място в Капките.

Смятаните за победители с най-големи шансове Калин Врачански и Герасим Георгиев – Геро ще бъдат отнесени от вихъра, появил се след чудесната победа на нашето момиче в Стокхолм. Точно на финалната права Поли ще ги отнесе.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Поли Генова прецаква Калин в Капките (Вижте как му измъква победата)”

  1. zlatena

    май 25. 2016

    Благодаря на Поли Генова за най доброто представяне на Евровизия.Но на 30 май финалът на като две капки вода ще гласувам за Калин Врачански поради простата причина ще той през целия сезон се справяше перфектно със имитациите и заслужава най много от всички други на финалът да се окичи със победата.Пожелавам му успех.Ние феновете на Калин на полуфиналът на капките не сме гласували щото беше ясно ще той е финалист и си чакаме финалът за да гласуваме за него.Това ще е най големия подарък от нас феновете на Калин за рождения му ден които е на юни.

    Reply to this comment

Добавете коментар