Поли Генова отслабва и хубавее по японска рецепта

Гласувайте за статията

Поп идолът на България Поли Генова е напълно преобразена за радост на своите фенове. От известно време визията на певицата е все по-здравословна.

 

 

Кожата на лицето е изчистена, фигурата и вталена и стегната като на тийнейджър. Дали заради срещите си с младите фенове покрай последния сезон на „Гласът на България” или заради новата любовна тръпка до себе –предстои да разберем.

Поли Генова в топ форма

Поли Генова в топ форма

Но истинската причина за разхубавяването на Поли, според запознати от нейното обкръжение, се дължало преди всичко на начина ù на хранене, който тя започнала да води. Витаминозна храна, зеленчукови напитки, ориз, соя, риба и морски дарове.

 

 

Това е само малка част от полезните храни на Изтока, с които Поли свързва представата си за здравословен начин на живот.

 

 

 

Диетата включва много храни, които са с високо съдържание на фибри, калций и желязо, както и протеини и витамини. В източната култура се поставя акцент върху разумните размери на порциите, а правилното хранене отдавна е ключов компонент на начина на живот на японците“, сподели звездата.

 

 

За да бъде още по-успешна източна диета тя може да се комбинира спълноценен сън, натуралната козметика и положителното мислене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар