Поли Генова обидена на Графа! Докара до я сълзи в ефир

Гласувайте за статията

Поли Генова се обиди на Графа, доведе я до сълзи в ефир

Симона Загорова не е единствената, която провокира сълзи в ефира на „Гласът на България“. Графа и Поли Генова стигнаха до стълкновение, което разплака певицата. Докато четиримата ментори се бореха за вниманието на един от изпълнителите, двамата поп изпълнители стигнаха и до нападки.

„Обещай повече, бъди по-искрена“, атакува Графа приятелката си. Поли Генова не каза нищо след тази реплика, но докато чакаха другия изпълнител, тя не скри, че е силно разтърсена от думите му. „Ти какво? Намекваш, че не съм искрена ли?“, засегна се певицата.

Последва още по-силна размяна на реплики и тя не сдържа сълзите си.

В крайна сметка Графа се извини, но си взе бележка, че е по-добре да внимава за чувствата на колежката си. И докато Поли все още не му бе простила, Камелия бе доста по-войнствена. Певицата не се бои да раздава шамари и да рита „нежно“, когато продуцентът се опита да й отмъкне някой изпълнител. Или пък каже нещо, което не е на място, коментират потребители в мрежата.

Междувременно, докато приятелството на Поли Генова и Графа е поставено на изпитание заради репликите му към нея, то певицата е на път да стане първа дружка с Камелия. Изненадващо двете си паснаха и се разбират невероятно добре.

Според слуховете, момичетата се сближили покрай типично женските си интереси — теглото, модата, музиката. Противно на общоприетото схващане, Камелия далеч не се задоволява с поп фолка, но е пяла и фолклорна музика, а Поли има досег с различни стилове покрай работата си.

Поли Генова и Графа се скараха в ефир

Поли Генова и Графа се скараха в ефир

По тази причина младата певица бързо успя да намери общ език с колежката си и двете се сприятелиха. За съвместни музикални проекти и дума не може да става, но явно „Гласът на България“ не само разваля приятелства, но и създава такива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар