Поли Генова с най-широката коледна усмивка

Гласувайте за статията

Сред забързаните дни, в които работата, търсенето на подаръци и подреждането на трапезата ни завихрят в шеметна въртележка, често не успяваме да усетим магията на Коледа.

Има ли коледен дух? Поли Генова твърдо вярва, че празнична магия съществува. И за да зарази и феновете си с коледния дух, звездата на Евровизия започна да споделя коледни усмивки в социалната мрежа.

Младата певица наскоро се прибра от Амстердам, където празничната украса отдавна е готова. „Няма нищо по-хубаво от празничния дух, който обикаля навсякъде и топли сърцата на хората“, сподели тя. Точно това е хубавото на Рождество Христово според нея. Празненствата са пречупени през вековните традиции на всяка страна, които са внесли нотка на индивидуалност в празника. Както и да се разглежда Коледа, това е най-обичаният и почитан ден, без значение кога точно е позициониран в календарите на отделните страни.

„В Холандия, където прекарах известно време, хората наричат Дядо Коледа Синтерклаас. При тях той пристига на Никулден. Естествено, той е облечен в червени одежди, със заострен мустак и естествено носещ чувала с подаръците. Холандските семейства празнуват празника на Свети Николай у дома с много вкусна храна, горещ шоколад и специална торта, направена във формата на първата буква на фамилното име на семейството“, допълни Поли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар