Поли Генова крие тайна афера с Ники Кънчев! (Подробности)

Поли Генова крие тайна афера с Ники Кънчев! (Подробности)
4 (80%) 1 vote

Поли Генова крие в миналото си гореща авантюра с телевизионния водещ, за която днес не обича да говори.

Всичко започва през 2007 г., когато Поли Генова е само на 20, и приключва девет месеца по-късно, но не с дете, а с раздяла. Чаровната и гласовита блондинка успява да омае тв водещия и двамата доста бързо си стават близки, но явно не им е писано да бъдат дълго заедно. Кънчев и тогава, и сега, е женен за съпругата си Даниела, но бракът им винаги е бил на прилив и отливи.

Именно в момент на отлив, водещият на „Биг Брадър“ хлътва по певицата, пред чиято усмивка никой не може да остане безразличен. Поли Генова се изпуска в едно свое интервю и споделя, че намира Ники Кънчев за „интересен по един по-интимен начин“. Щом чува тези нейни думи, водещият който до тогава е познавал „бон-бон“-ката само професионално, се престрашава да я покани на среща. Тя приема и след това отношенията им се развиват мълниеносно.

Заради Поли Генова Ники дори се заканва, че ще напусне съпругата си Даниела, но така и не намира смелост да го направи. С извънбрачната си любима обаче кроят планове за съвместно съжителство и дори Кънчев харесва апартамент в „Лозенец“, който да стане тяхно любовно гнездо. До подобни сериозни стъпки обаче така и не се стига и двамата слагат край на авантюрата си след само девет месец, пише hotarena.net.

И двамата бивши любовници не обичат да си спомнят и да говорят за този момент и любовния си живот. След лекото си залитане от пътя на семейната моногамия, Ники Кънчев се връща при жена си, след като разбира, че е бременна.

Кънчев не се престрашава на развод

Кънчев не се престрашава на развод

Така Поли остава натирена и решава да му го върне, забивайки се с Вернер Москов, който познава именно покрай водещия. Господин „Биг Брадър“ обаче не се трогва от постъпката й, а връзката на Поли Генова с новия й любим, с когото тръгва „на инат“ също завършва драматично за нея.

Поли преживява няколко любовни разочарованияПоли преживява няколко любовни разочарования

Поли преживява няколко любовни разочарования

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар