Поли Генова и Иван Лечев с музикално шоу на 8000 м надморска височина

Гласувайте за статията

„Аз съм Поли Генова и ви пожелавам приятен полет с нашата специална изненада…“ Малко след излитането на самолета по редовната линия София-Варна-София на 22 януари Поли Генова неочаквано приветства пътниците на борда, с което им показа, че им предстои не просто пътуване, а концерт на 8000 м надморска височина.

 

 

Така уникалната певица и легендарният Иван Лечев обявиха старта на петия сезон на „Гласът на България“, който bTV обяви за 18 февруари.

 

 

 

Веднага след това тя запя на живо песента „Да започнем отначало“, докато Иван Лечев й акомпанираше на китара. Изпълнението предизвика огромно настроение сред пътниците, които през цялото време пляскаха, пееха и снимаха.

 

 

 

„Много интересна емоция, различна от всичко, което съм изпитвала… Те не очакваха, беше абсолютна тайна, до последно“, сподели Поли Генова. „Беше уникално, пътуването ни се разведри“, „Толкова е приятно да ти се случи нещо интересно по време на полет“, „Невероятни са“, бяха само част от коментарите на пътниците, които останаха в добро настроение дълго след края на полета.

Поли Генова

Поли Генова

Живо изпълнение на борд на самолет у нас досега не е правено и предизвика искрена радост, и позитивни емоции. Благодарение на екипажа на полета организацията на безпрецедентната музикална изненада протече в отлични условия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар