Полина Спасова е новото гадже на Благо! Занимава се с пеене, баща й плаща всичко (СНИМКИ)

Полина Спасова е новото гадже на Благо! Занимава се с пеене, баща й плаща всичко (СНИМКИ)
2.88 (57.5%) 8 votes

Полина Спасова се казва прословутата нова жена до Благой Георгиев. Момичето е с 20 години по-младо от бившия футболист и е родом от Велинград. Произхожда от заможно семейство, което идва дюшеш за борчовете на Джизъса.

Двамата се запознават във фитнес залата и веднага се влюбват. Според запознати, вече са сгодени и планират сватбата, масрафът за която ще бъде платен от богатия баща на Поли, пише „Телеграф“.

Както е известно, в момента двамата са в Бали, където по наша информация са отседнали в луксозна вила за близо 20 000 лева на месец. Тъй като Благо не може да си позволи подобен разход, всичко се плаща от семейството на Спасова.

Поли е завършила музикално училище и се е занимавала професионално с пеене, личи от профила й в социалната мрежа. Той обаче не е актуализиран повече от 8 години и не е ясно с какво се занимава в момента красавицата.

За разлика от Благо, тя не поддържа социалните си акаунти и предпочита да страни от светския живот. Предполага се, че и заради това двамата са избягали в Бали. Другата причина са жестоките борчове на Георгиев, който по информация на Kliuki.net дължи огромни суми на лихвари.

Дали ексфутболистът се надява бъдещият му тъст да му оправи борчовете и това ли е причината да се жени за Полина Спасова? Какво мислите?


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Полина Спасова е новото гадже на Благо! Занимава се с пеене, баща й плаща всичко (СНИМКИ)”

  1. Николай

    май 06. 2022

    Стига сте ни занимавали с този гелосания, не ни интересува. Жалко за момичето а баща и явно е луд за да позволи това да се случва.

    Reply to this comment

Добавете коментар