Показаха ги! Амал Клуни и Джордж с близнаците във Венеция (Първи снимки с бебетата)

Гласувайте за статията

Амал Клуни и Джордж показаха близнаците, за първи път ги снимаха във Венеция на разходка

Амал Клуни и Джордж са най-скъпите гости на фестивала във Венция тази година. Пресните родители най-сетне се появиха с децата си. Те са заедно с тях в хотела и след като триумфираха на червения килим изведоха Ела и Александър на разходка. Точно тогава се появи изгоден момент фотографите да щракнат щастливото семейство.

Ослепителната майка, която пак успя да привлече с външността си погледите сама носеше специалната бебешка кошница. В която се намираха децата й. Амал както винаги перфектно наконтена с широки панталони на райе и блузка с голо рамо придържа скъпоценния си товар. А Джордж й помогна загрижен да се качи в лодката с бебетата, предават от електронното издание elle.ru.

Холивудският актьор, който за първи път стана баща на 56 години видимо се радва на новата си роля. Пред свои приятели господин Клуни признава, че е изумително да си татко. Джордж разкрива, че животът им коренно се е променил откакто са се появили Ела и Александър.

Новопроизведеният татко откровено споделя, че близнаците вече проявяват свой характер. Александър бил много лаком и апетита му бил ненаситен. Докато Ела повече приличала на майка си. Била по-нежна и елегантна, за което филмовата звезда благодари на Бог.

Джордж Клуни откровеничи, че заедно с Амал дълго мислили какви имена да дадат на децата си. Цели девет месеца избирали как да ги кръстят. Най-накрая се спрели на Ела като Ела Фижджералд и на Александър като Александър Велики.

Вижте още смимки на Анал и Джордж Клуни с близнаците в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар