ПОЗОР! Бебета стават клонинги на Азис (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двегодишни мъници копират Азис в прическа и облекло, снимките им пълнят социалните мрежи и отключват остри диалози.

Клонингите на Азис стават все по-млади

Кой създава клонингите на Азис и какво трябва да си мисли човек, когато види подобието му да опъва ританки в бебешката количка?! Оказва се, че последователите на чалга-звездата с нетрадиционна ориентация стават все по-млади, констатират от HotArena.net. Идолът на родителите кара не един татко да отнесе лично синчето си във фризьорския салон и да поръча “ей такава точно прическа”, показвайки снимката на певеца. Фризьорките в чудо се виждат, но как да върнеш взискателния клиент?! Той е убеден, че Азис е олицетворение на успелите българи – и иска детето му да прилича на НЕГО!
Самият Азис направо се обижда от критиката към родителите, чиито малки деца придобиват вид на негови клонинги. Киприят перчем, почти като на младия Джон Траволта, не е забранена прическа! Какво лошо има в това децата да приличат на някой, който е постигнал успех с изявите си! Само месеци са минали от скандала с ученици от Северозападна България, които правят школски празник под звуците на чалга-парче от Азис. Много се изговори и изписа, бива или не бива подобно нещо с ТОЛКОВА малки деца. А сега какво да кажем?
ПОЗОР! Но какво от това. Клонингите на Азис вече са засмукали не просто визията – музиката му, заедно с майчиното мляко!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар