Познахте ли я? Пеги Бънди от „Женени с деца“ съвсем се съсухри (Вижте Кейти Сейгъл днес)

Гласувайте за статията

Пети Бънди от „Женени с деца“ неузнаваема днес

Пеги Бънди от „Женени с деца“, днес е просто неузнаваема. Чаровната актриса, която се прочу с участието си в поредицата, преди дни бе заснета по време на обиколка из Лос Анджелис. Видимо състарена.

Кейти Сейгъл се прочу с ролята си в сериала, както и с участието си в „8 прости правила…“ Към днешна дата обаче актрисата почти няма общо с героините си. И по улиците е направо неразпознаваема.

Звезда се прочу с участието си в „Женени с деца“. Там тя играеше Пеги Бънди – отчаяна домакиня, която дори не се мръдва от дивана, ходи на фризьор, за да си прави екстравагантни прически и съсипва живота на съпруга си – неуспяла ръгби звезда и продавач на обувки – Ал Бънди.

Героинята й се прочу именно с косата си, а след това и с прахосничеството си. Но самата Кейти няма как да бъде по-далеч от всичко това.

Актрисата споделя, че за нея е било изключително вълнуващо да изиграе образа на Пеги, но двете са коренни противоположности една на друга. Към днешна дата дори не може да познаете в нейно лице бившата домакиня. Кейти е тотално променена.

Актрисата е много слаба, видимо състарена и според някои направо съсухрена. За това до голяма степен имат вина личния й живот, както и бурното й минало. След успеха на поредицата, тя става кралица на телевизионните комедии и ситкоми. Кейти обаче не се спира до тук. Тя е певица, мениджър, а също и писател.

 

Кейти продължава да се изявява в различни телевизионни продукции, а освен това редовно пее и свири с групата си. Изпълнителката е отдадена и на трите си деца. Неотдавна тя и четвъртият й съпруг – Кърт Слейтър за пореден път станаха родители. Този път на дете от сурогатна майка. Очевидно на бившата актриса никак не й се остарява. Независимо, че изглежда доста съсухрена според почитателите си.

Пеги Бънди от "Женени с деца" неузнаваема сн. Инстаграм

Пеги Бънди от „Женени с деца“ неузнаваема сн. Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар