Познахте ли я? Мис Пиги неузнаваема, превърна се в супер красавица (Адриана с куп пластики за мечтаната визия – Потрес снимки

Гласувайте за статията

Мис Пиги мина през куп интервенции, за да се превърне в красавица

Изпълнителката, която преди време нашумя с подигравателния псевдоним Мис Пиги, е извървяла приказния път от грозното патенце до красивия лебед.

След поредица от хирургически интервенции Адриана има коренно различен нос, променила е също така формата на устата си и цялото й лице изглежда различно. Далеч по-едри са и гърдите, които изпълнителката често споделя на снимки с последователите си в социалните мрежи. Всъщност фолкаджийката не може да бъде разпозната, ако сте виждали само визията й от началото на кариерата й. Тогава тя беше сравнявана с популярната прасешка дама от Мъпетите, като бяха правени десетки колажи за сходствата помежду им.

Вероятно подигравките са я амбицирали, защото промяната при нея е наистина драстична. Изпълнителката спокойно може да мине за тийнейджърка, тъй като е подмладила и лицето си. По него няма нито една бръчица, похвали се самата тя.

Мис Пиги Адриана

Снимки: България днес

В момента Адриана живее в Италия с приятеля си, като не е много ясно какво точно работи. Тя е много активна във фейсбук, като си пуска снимки от пътувания и кафенета, но феновете й се чудят кога ще я видят в работна обстановка. Отдавна певицата не е правила и чалга хитове, като не е ясно дали някога ще се завърне към музикалната кариера, пише „България Днес“.

В началото на тази година се появи информация, че Адриана е започнала да се снима в порнофилми. Имала и нов артистичен псевдоним, а за дебюта си прибрала колосалния хонорар от 20 000 евро.

Впоследствие мацката реши да разкаже цялата истина и да вдигне завесата около себе си. Оказва се, че всичко е било лъжа, а сценарият – добре изигран от русата фолкдива. „Трябваше ми реклама. Никой не ми помагаше и реших сама да създам сензация. След тази лъжа, която си измислих, ми потръгна в музиката“, заяви Адриана. Тя признава, че вече не изпитва нужда да създава сензации около себе си. Но продължава да провокира с разголени фотоси, които щедро споделя в социалните мрежи. На някои от кадрите тя едва-едва прикрива интимните си части, предават от Hotarena.net.

Снимки: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар