Познахте ли го? Валентин Кулагин като нацепен батка преди корекциите (Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин е неузнаваем преди корекциите, нежният гримьор бил нацепен батка

Валентин Кулагин преди грандиозната си метаморфоза изобщо не е изглеждал като днес. Вальо бил съвсем обикновен младеж с яко тяло. Подържал формата си с фитнес и бил истински мъжкар.

В мрежата лъснаха негови снимки преди да се трансформира в новия си вид. Негов съученик предостави уникални кдрии. На фотосите никой не би разпознал нежния коафьор.

Снимка: Флагман

Аверът на Кулагин разкрива, че Вальо е бил съвсем нормален мъж. Тренирал във фитнеса и поддържал мъжествен вид. Гримьорът, който днес демонстрира нежни наклонности на гей по онова време редовно излизал с момичета.

За да постигне известност момчето, на което първата работа била в хасковски ресторант решил да промени коренно външността си. Плана му бил да се откроява с нещо от масата. Постигнал целта си благодарение на богат руски бизнесмен.

Сниммка: Флагман

Властният руснак имал салон за красота в Москва. Младият Кулагин заминал за известно време при своя покровител. А когато се върнал в родината вече бил променен. Е, не в напълно в днешния си вид. Трябвало му много време да се докара до сегашното си състояние. Още тогава скандалния коафьор си наумил да завърши моден дизайн в София

Говори се, че в Русия баровецът пръснал по него много пари за да го подложи на процедури за отслабване. След завръщането си бил с коренна промяна във външния си вид. И не само, бил с голямо самочувствие. Явно от купищата пари, с които разполагал, предават от pik.bg.

Приятелят от детството му твърди, че веднага сменил компанията си и целия си начин на живот. Докато се докара до днешният си неузнаваем вид.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Познахте ли го? Валентин Кулагин като нацепен батка преди корекциите (Уникални снимки)”

 1. Съседка

  сеп. 13. 2018

  Оооооо,стига сте писали глупости!Той с баба си и дядо си живееше във вх.Г на Орфей 38-Хасково.Беше дребен и слаб,още тогава му викаха Вальо жената!Преди 25г.!

  Reply to this comment
 2. zlatena

  сеп. 14. 2018

  Валентина Курвагина на снимката е руски гей създаден от обратна мъжка сперма

  Reply to this comment

Добавете коментар