Познахте ли ги? Мери Кейт и Ашли Олсън се състариха брутално (Вижте сладките близначки днес – Фото)

Гласувайте за статията

Мери Кейт и Ашли Олсън заприличаха на 50-годишни лелки

Близначките Мери Кейт и Ашли Олсън записаха видеопоздрав за приятелката на Кара Делевин, но феновете им изобщо не му обърнаха внимание, защото мислите им бяха заети с нещо друго.

Почитателите им не спират да си задават въпроса защо актрисите изглеждат по-възрастни от родителите си?

Известните сестри се появяват в социалните мрежи изключително рядко. Може би и затова всеки техен пост се превръща в истинско събитие за феновете им. Така се случи и сега, когато на 18 декември двете използваха социалните мрежи за много необичайна и приятна мисия.

Актрисите решиха да поздравят приятелката на моделката Кара Делевин – Ашли Бенсън, за рождения й ден с помощта на видео. Освен топлите пожелания, Мери Кейт и Ашли посочват, че с нетърпение очакват да се срещнат с рожденичката.

Близначките Мери Кейт и Ашли Олсън

Снимка: Инстаграм/Клюки.нет

А тя, на свой ред, сподели милото клипче в профила си в Инстаграм.

Видеото бе споделено и в Туиттър от потребител с ник Jarett Wieselman, който не пропуска да похвали известните близначки.

Но не всички бяха съгласни с мнението му. Те не обърнаха никакво внимание на милото послание, а на външния вид на двете звезди.

„Защо изглеждат така?“, „Защо близначките Олсън, които са на моите години, използват камерата както моите родители и защо изглеждат по този начин?“ и „Това да не е някаква игра като „Сивите градини“? Защо изглеждат като 50-годишни?“, са само част от коментарите, които заваляха под поста.

Цялото внимание е насочено към външния вид на близначките, а коментарите изобщо не са ласкателни.

„С филтър от Snapchat четиригодишната ми дъщеря изглежда като една от близначките Олсън“, отбелязва потребителка, пише jenata.blitz.bg.

 

View this post on Instagram

 

Dreams do come true

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар