„Познаваш ме“ на Алисия – посветена на Ники Михайлов (Видео)

„Познаваш ме“ на Алисия – посветена на Ники Михайлов (Видео)
5 (100%) 2 votes

„Познаваш ме“ на Алисия е снимана изцяло в апартамента на Ники Михайлов

„Познаваш ме“ на Алисия описва връзката й с вратаря

„Познаваш ме“ на Алисия е посветена на Ники Михайлов. В това са убедени феновете на звездата, които изслушаха новото й парче. В текста на който звездата на Ара описва в детайли случващото се в една доста бурна връзка, в която влюбените се карат постоянно, но в крайна сметка винаги се събират.

"Познаваш ме" на Алисия - посветена на Ники Михайлов

„Познаваш ме“ на Алисия – посветена на Ники Михайлов

„То е ясно, пее за нея и Ники“, категорични са форумци. „Дали да те целуна, дали да те ударя, иска ми се да направя и двете“, пее Алисия в иначе закачливата песничка. И продължава с личните си признания, изтъквайки, че действително ревнува страшно много, но пък вратарят е наясно с тази черта на характера й и в крайна сметка това не е проблем за него.

Естествено, намекнато е и за бурните сдобрявания на двойката. И за да е сигурно на кого е посветен текстът на песента, клипът към парчето е заснет не къде да е, а в чисто новия апартамент на Ники Михайлов.

В който, ако се вярва на слуховете, двамата вече ще живеят заедно. И то именно след поредния им скандал и кратка раздяла, провокирани от слуховете за изневери на Михайлов-младши. И разбира се, бурната реакция на Алисия.

Която най-вероятно използва песента не само да се обясни на половинката си, ами и да натрие носовете на зложелателите им. Които, както знаете, само чакат удобен случай, за да ги разделят и да злорадстват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар