Фенове пренаписаха „Под Прикритие“

Гласувайте за статията

Сценаристите на сериала променят сюжета заради фенски писма

Фенове на сериала „Под прикритие“ са на път да го пренапишат. Почитатели на хитовата крими поредица заляха Фейсбук страницата на сериала с молба сценаристите да променят сценария. Исканията им са героят на Мариан Вълев Росен Куката да стане основен в поредицата. Хората буквално са пощурели по героя и настояват сценария така да се прекрои, че Вълев да заеме мястото на ченгето Мартин в лентата.

Феновете искат Куката в главната роля

Феновете искат Куката в главната роля

На интернет страницата на сериала, всеки, който дръзне да каже нещо срещу Куката бива буквално сриван. “Той е много повече от Чък Норис и Шварценегер” „Махнете Иво Андонов! Куката е човекът, който ще върти бизнеса много по-добре от него. И няма да убива хора или да кара невинни да страдат.“, коментират фенове на актьора, пише „Монитор“.

Зрителите буквално са полудели по великолепното въплъщение на Мариан Вълев и му отдават дължимото. Публиката дори настоя актьора да получи главната роля в сериала. Засега обаче сценаристите не планират да дават главна роля на Вълев. Още повече, че е много вероятно скоро Вълев да влезе в друг сериал. Засега се говори, че само актьорът Михаил Билалов и Деян Донков ще участват в новия психотрилър “Четвъртата власт“, но има слухове, че и Вълев може участва в сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар