Подпалиха магазина на Мегз! (Дизайнерка жертва на серийни атаки заради омраза?)

Гласувайте за статията

Мегз осъмна с доста неприятна изненада тази сутрин.

Бутикът на марката на Миглена Каканапева – Мегз в столицата е бил подпален през нощта. За това криминално деяние сподели самата тя в социалните мрежи. За нейно щастие, щетите са малки. Дизайнерката сподели, че не смята дълго да се вайка за случилото се и веднага е повикала майстори, които да оправят пораженията, за да се върне магазинът към нормалния си работен ритъм само с няколко часа закъснение.

„Никога от нищо не се плаша и малко неща могат да ме изненадат изобщо“, сподели Мегз. И допълни, че в този случай просто не разбира защо е извършен палежът. Полицаите са й обяснили, че най-вероятно зад него стои личен мотив. Но оставя на разследващите да изяснят подробностите, а тя отново се захваща за работа.

Каканашева не желае да коментира случилото се, вероятно за да не обръща прекалено внимание на извършителите. А те явно точно това целят – да привлекат внимание. Мегз разкрива, че си няма идея кой може да е извършителят или поръчителят и че не е в остър конфликт с никого, защото си гледа своите неща.

Това не е първият случай, в който бутикът на дизайнерката става жертва на недоброжелатели. Преди две години витрините на същия този магазин бяха изпочупени. И тогава тя не обърна особено внимание на деянието. Но със сигурност я човърка въпросът кой й има зъб, пише hotarena. net.

Мегз стана жертва на враговете си

Мегз стана жертва на враговете си

Едната версия е свързана с конкуренти, които завиждат на успеха й. Тъй като търговският обект не е напълно изгорял, можем да говорим за обикновено сплашване. Но то явно няма да постигне желания ефект. Другата версия е свързана с личния живот на Мегз. Обществена тайна е, че тя е жената до влиятелния и богат Демир Доган и може би не се нрави на някого.

Палежът няма да я спре

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар