Подиграха сина на Антония Петрова – приличал на Путин (Вижте как го гаврят)

Подиграха сина на Антония Петрова – приличал на Путин (Вижте как го гаврят)
2.5 (50%) 2 votes

Синът на Антония Петрова бил копие на Владимир Путин, хилят се онлайн потребители

Синът на Антония Петрова – Благовест, бе нарочен, че прилича на Владимир Путин. Мис България 2009 постоянна публикува снимки на първородния си син, а отдолу почитатели (а и не само) на блондинката коментират бебока, пише в.“Уикенд“.

„Нашият малък, голям мъж! Нашето първородно чудо! А е само на 8 месеца! На есенно море с мама и тате!”, написа перничанката и качи клип, на който детето се катери по пързалка. „Заради това исках да направя филм, защото никой не би повярвал, че 8-месечно бебе прави тези неща”, горда е майката на Антония, която качи видеото в социалните мрежи.

Бебето на Антония Петрова

Снимка: Инстаграм

Под клипчето се изредиха редица негативни коментари, главно от майки, които не виждат нищо особено в това, че бебето пълзи.

„Вие или имате някакви психични особености и отклонения, за което си има специализирана помощ (предвид коментарите под постовете ви) или просто се опитвате да привличате внимание като дразните, за да не ви забравят( защото няма с какво друго да изпъкнете). Детето е сладко, да ви е живо и здраво, но не прави нещо, което други деца да не могат да правят. Между другото прилича ми на Путин като бебе, може от това да му идват тези „свръхбебешки’ способности!”, подхилква се родителка, оприличила Благовест с руския президент. Закачката е харесана от няколко човека, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар