Подариха победата на Наско във „ВИП Брадър“ (+ Реакциите в мрежата)

Подариха победата на Наско във „ВИП Брадър“ (+ Реакциите в мрежата)
1.33 (26.67%) 3 votes

Наско Колев с нагласена победа, мрежата ври и кипи от негодувание

Наско Колев, който стана големия победител във „ВИП Брадър” снощи предварително бил нагласен да спечели финала. Това се коментира във форумите в интернет. А зрителите недоумяват как един млад човек, който през цялото време е спал в Къщата може да заслужи такъв голям зрителски вот от 61%.

Снимка: kliuki.net

Хората недоволстват как един от най-безличните участници може да спечели формата. И да сложи в малкия си джоб динозаври като Петко Димитров и Стефан Николов. През цялото време те бяха лидери на Къщата и един от тях заслужаваше да се отличи с наградата заради показаното мъжко достойнство и доблест.

Снимка: kliuki.net

Потребителите коментират, че предварително се е знаело, че Наско ще спечели. Те стигат и по-далеч като го наричат диалектно говореща флегма. И му препоръчват да отиде на логопед.

Е, Атанас Колев показа и добрата си страна. Има и такива, които се радват на победата му защото е млад човек. А освен това е начетен и интелигентен. Макар някои да си пропомнят една от малкото му реплики: „Щи набия зъбите да ти излязат през г*ъза от там да ги миеш” казана от варненеца на Кулагин.

Снимка: kliuki.net

Потребителка е бясна, че е загубила два месеца от времето си за да види как накрая на един безличен млад момък му подариха победата. Какво да кажем и за Папи Ханс, който бе любимец на публиката и победата му се размина на крачкаот финала, макар да не е по-малко интелигентен от победителя, който през цялото време бе като част от интериора на шоуто.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Подариха победата на Наско във „ВИП Брадър“ (+ Реакциите в мрежата)”

 1. Златена

  Ное. 03. 2018

  Тези които оплюват Наско са циганските невъзпитани бг мами и техните пубери.Момчето си спечели победата напълно заслужено

  Reply to this comment
 2. Златена

  Ное. 03. 2018

  Честито на Наско напълно заслужената победа а онзи невъзпитани самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин да се скрие някъде ще дразни нормалните българи

  Reply to this comment
 3. Златена

  Ное. 03. 2018

  Честито на Наско напълно заслужената победа а онзи невъзпитан самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин да се скрие някъде ще дразни нормалните българи

  Reply to this comment
 4. Знаещ

  Ное. 05. 2018

  Не пишете глупости ,бе !Вижте първо колко хора бяха за него и тогава дрънкайте врели некипели !Напълно заслужена победа за младия, възпитан и интелигентен младеж .Да бяха всички младежи като него !

  Reply to this comment

Добавете коментар