Погребаха тайно Коби Брайънт (Подробности за церемонията)

Гласувайте за статията

Коби Брайънт и дъщеря му са били погребани на тайна церемония

Баскетболната легенда Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря Джана са били погребани на частна церемония още миналия петък, обявиха изненадващо американските медии.

Двамата са били оплакани в Корона дел Мар. Както е известно, на 24 февруари ще има публична мемориална служба в зала „Стейпълс Сентър“ в Лос Анджелис.

Коби Брайънт, дъщеря му и още седем човека загинаха на 26 януари при хеликоптерна катастрофа в Калабасас (щат Калифорния).

Кобе Брайънт

Снимка: Блиц

„Съпругата на Коби Ванеса и семейството са поискали частна церемония, за да оплачат своята загуба. Службата е била изключително тежка за всички, тъй като е трудно да се простиш с две толкова прекрасни същества“, коментира „Ентъртеймънт Тонайт“.

„Ние сме град, който си вярваме и вярваме в неща, които са по-големи от нас. Ще направим абсолютно всичко, за да може всички желаещи да се простят с Коби Брайънт“, коментира наскоро кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети.

Калифорнийският мегаполис не за първи път ще използва зала „Стейпълс Сентър“ за поклонение пред останките на голяма местна звезда. Такива бяха случаите с Краля на попа Майкъл Джексън (2009 г.) и рапъра Нипси Хасъл (2019 г.), пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар