Погнаха Мария след развода за неплатени сметки (Ще я осъдят ли?)

Гласувайте за статията

Мария започна да трупа неплатени сметки след развода с Гущеров, фолк дивата я грози съд

Мария се оказа с неизплатени задължения към Софийска вода. Апартаментът, в който се установи фолк певицата след като напусна боянския палат на Гущеров е лично неин в квартал „Лозенец”.

До скоро жилището бе празно и необитаемо. Но се наложи там да се приюти разведената певица. Апартаментът бил закупен с кредит още по времето когато старозагорското миньонче бе омъжено за първия си съпруг Димитър Андонов. Затова Мария няма грижа за сметките. Но се оказва, че заралийката, която пръскаше с лека ръка парите на милионерската фамилия като собственик на имота дължи смешната сума от 40, 88 лв. за услугите на „Софийска вода”, предават от електронното издание  hotnews.bg.

Мария нехае за натрупаните сметки

От дружеството поканили певицата доброволно да се издължи. Но тя нали е над битовизмите не ги удостоила с отговор. Като това не било първото уведомление за непогасени задължения на бившата снаха на Добромир Гущеров.

Още миналата година от „Софийска вода” на 19. 11. 2016 година най-учтиво са поканили Мария доброволно да си плати борча. Иначе възложението било на предсъдебна фаза и компанията щяла да се обърне към съда. Само, че до ден днешен нямали ни вест ни кост от прочутата си длъжница.

Наяве излиза и друг скандален факт. Докато Мария все още се гушкаше в семейното ложе с богатия си съпруг Християн Гущеров бе поел изцяло да плаща кредита й за апартамента в „Лозенец”. Но след като врътна кранчето из фолк средите се мълви, че миньонката не може да отдели едни мижави петдесетина лева за вода. Да не говорим за банковия кредит, който е няколко стотин лева всеки месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар