Поверително от Уиндзор: Уилям и Хари скарани, Меган ревнува от внучка на кралицата (Снимки и подробности)

Уилям и Хари се скараха, Меган ревнува от внучка на кралицата

Напрежението в Бъкингам може да се реже с нож след завръщането на Меган и Хари. Освен колосалните гафове на кралската двойка, впечатление правят и ледените отношения между двамата принцове. Посрещането на Съсекс беше повече от мразовито и се стигна до там, че двамата бяха „натирени“ да гледат церемонията скрити с децата зад един от прозорците в двореца Бъкингам. Докато кралското семейство стоеше изправено с цялото си величие на централния балкон.

Според Пиърс Морган, известен британски журналист, това не е всичко. Още повече, че херцогинята не си дава труд да крие емоциите си. Говори се, че Меган открито ревнува от една от най-младите внучки на кралицата – лейди Луиз Уиндзор. Младата братовчедка на принц Хари блесна на събитието в прекрасен нежнорозов тоалет, с който изуми всички. Нейната свежест и младост обаче не се оказаха по вкуса на 40-годишната херцогиня, която се оказа зад гърба й. Не е ясно какви са били коментарите й, но на всички направи впечатление леденият поглед на графиня Есекс, както и скованата й походка, когато трябваше да излезе с Меган и Хари от църквата. Нищо чудно, че пропуснаха двойката да си върви, а те останаха със семейството на принцеса Ан.

Усмивката на Меган повехна при срещата със Софи Есекс сн. Инстаграм
Усмивката на Меган повехна при срещата със Софи Есекс сн. Инстаграм

Наблюдатели са убедени, че Меган е изревнувала от вниманието, което е получила лейди Луиз, въпреки че тя е по-ниска по ранг от нея. И е направила коментари по този повод. Освен това най-младата внучка на кралицата вече привлича изключително много внимание и печели симпатиите на обществото, което очевидно не харесва Меган. И поставени една до друга, нищо чудно, че херцогинята се почувства неудобно, въпреки че опита да го скрие зад шумен смях и фриволно поведение.

Източник: Дейли мейл

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.