Поверително от Бъкингам: Принц Чарлз в ужас от Кейт и Уилям (Няма да повярвате защо)

Поверително от Бъкингам: Принц Чарлз в ужас от Кейт и Уилям (Няма да повярвате защо)
5 (100%) 2 votes

Принц Чарлз в ужас от Кейт и Уилям, били по-популярни от него

Публична тайна е, че принц Чарлз никак не се разбира със съпругата на принц Уилям — Кейт Мидълтън, но едва ли някой е предполагал колко много. Кралското семейство обаче се оказа отново в центъра на скандала, след като поредната биография на бъдещия крал видя бял свят. Според нея, бъдещият британския монарх се страхува неимоверно много от Кейт и Уилям. Той вижда заплаха в двамата за своето влияние, което се отразява и на отношенията им.

„От самото начало Чарлз не одобрява Кейт за снаха. Той виждаше в нея и в Уилям нови звезди, които да отслабят влиянието му. Дори раждането на внуците му не повлия на отношенията им“, пише Том Боувър, който е автор на най-новата биография на принца.

Според автора, една от причините Чарлз да се отнася така към Кейт и Уилям е именно фактът, че вижда в тях свои съперници. Подобно било отношението му към покойната принцеса Даяна. Тя толкова бързо спечелила популярност и уважение от страна на публиката, че на него не му останало нищо. Неведнъж той открито изразявал своето недоволство. Един от последните случаи бил преди години, по време на пътуване до Уелс. Двойката се срещнала с лейди Елизабет Ансъм — една от роднините на кралското семейство. Чарлз я посрещнал с изключително раздразнение и с думите „Мен ли дойдохте да видите, или жена ми?“, с което поставил в неудобна ситуация и двете.

Самият принц рядко коментира миналото и семейния си живот, но в този случай не издържал. След като положил огромни усилия, за да изчисти имиджа на Камила и да я направи своя съпруга, популярността на Кейт и Уилям се превърнала в трън в петата му.

Принц Чарлз се притеснява от влиянието на Кейт и Уилям сн. You Tube

Принц Чарлз се притеснява от влиянието на Кейт и Уилям сн. You Tube

„Той смята Кейт за авантюристка. И негодува, че тя предпочита с Уилям да празнуват Коледа и с нейното семейство. Нищо чудно, че двамата избраха да живеят колкото се може по-далеч от него“, разкриват приближени на двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар