ИЗВЪРТЯХА НИ! Виж кой взима наградата след буйствата на Багата

Гласувайте за статията

ММА боецът си отразя шансовете, но продуцентите веднага го заместиха

 

Соченият за победител се погуби сам и сега вече е готова новата схема във „ВИП Брадър”. Багата се нафирка до козирката и спретна невиждана сцена, която осуети избора му само на крачка от успеха.

Багата се изложи и сам се детронира

Багата се изложи и сам се детронира

Всичко ще се реши отново не въз основа на зрителския вот, а защото така искат сценаристите, твърдят усърдно във форумите запознати с манипулацията. Ретро легендата Къци Вапцаров се завръща този път като победител и точно той е човекът, който ще грабне наградата, но вместо пари ще получи…предаване, пише lifestyle.

Къци иска да бъде отново на екран

Къци иска да бъде отново на екран

Това стана още по очевидно, след като Къци успя да премине успешно през цели четири номинации, а както мнозина предвидиха, екипът на „Биг Брадър” иска да го върне в шоубизнеса. Продукцията, която ще му подарят, ще бъде възроденото „Супершоу Невада“, за което зрителите много са се затъжили.

Такава е била и договорката с Къци, защото той бил единственият, готов да се лиши от солидна сума, само и само да се върне на екран.

Дори съквартирантите надушват, че има нещо гнило в в цялата игра с непрекъснатите победи на Къци. Пръв в този сценарий се усъмни Юлиан Константинов, а след това и Фънки. Броени дни остават и тогава истината ще излезе наяве. Дотогава напрежението в Къщата расте, а дори се стигна и до грозни изпълнения, които предизвикаха широк обществен отзвук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “ИЗВЪРТЯХА НИ! Виж кой взима наградата след буйствата на Багата”

 1. No comment….

  Reply to this comment
 2. Rumyana Doneva

  Ное. 15. 2012

  Къци си заслужи победата, Орлин е на крачка и той.

  Reply to this comment
 3. Paulina Dimitrova

  Дек. 11. 2012

  А след като, не са ни извъртяли….нещо като извинение за измислиците ви…

  Reply to this comment

Добавете коментар