ОЧЕРНИХА ГО! Победата на Орлин е купена?

Гласувайте за статията

Орлин Павлов спечели „ВИП Брадър” и веднага тръгнаха слуховете по негов адрес

 

Орлин Павлов се оказа любимец на цяла България и за първи път мнозинството е единно: „Да, той заслужаваше да спечели!”.

Певецът събра най-много зрителска подкрепа и се превърна в звездата, която излиза от участието си във „ВИП Брадър” като победител.

Тръгнаха съмнения, че Орлин си е купил вота

Тръгнаха съмнения, че Орлин си е купил вота

Вечно усмихнат, позитивен, запазващ самообладание дори в напрегнати моменти и такива, в които искат да го правят „женски гълъб” – всичко това допадна на публиката и символично според всички „доброто надви”. Образът на Орлин в Къщата контрастираше на ролята на Фънки, който ръсеше всеки ден цинизми, заяждаше се с Къци и се забавляваше за чужда сметка. И макар, че той също има своите фенове, Орлин се оказа крачки пред него и грабна наградата. Какво се случи днес обаче?! Веднага се намериха хора, които вероятно са дали подкрепа за неговите опоненти или просто не могат да не вкарат интрига в случилото се. Очерниха Орлин!

Спомняте ли си скандала с „Евровизия” в миналото? Тогава Слави Трифонов излезе на сцената заедно със Софи Маринова и обяви, че конкурсът е фалшив. Той директно посочи кой е предварително избраният фаворит, а това беше групата „Каффе”, чийто основен двигател е…Орлин. Според шоумена, вотът беше манипулиран чрез сим карти, които са закупени на определени хора и им е платено да гласуват за „Каффе”.

Ситуацията от преди 7 години предизвика съмнения, че като нищо хубавецът и сега си е подсигурил предварително шансовете да се окаже първи на финала. Дали е така, трудно може да се докаже, но все някога ще се разбере, а дотогава все ще има доволни от избора на Орлин, но и такива, които ще продължават да хвърлят кал по името му.

ВИЖ ВИДЕОТО! 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “ОЧЕРНИХА ГО! Победата на Орлин е купена?”

 1. Plamen Belov

  Ное. 18. 2012

  Да, Вота на Евровизия беше купен.
  Но веднъж като кажат, че сестра ти е курва, ходи обяснявай, че нямаш сестра… 😉

  Reply to this comment
 2. Anelka Nedina

  Ное. 18. 2012

  Имаше само един достоен и народа го избра – Орлин! Стига вече,защо непременно трябва да е купен вота…ако беше спечелил Фънки или Къци по-доволни ли щяхте да бъдете?

  Reply to this comment
 3. Zlatina Savova

  Ное. 19. 2012

  От жълтия боклук вестник всеки ден нищо хубаво не може да се очаква.Орлин си спечели по най честния начин и заслужено победата.Това момче е завладяло сърцата на много жени.Ето от тук идва високия вот за него.Но кои да мисли.Важно е за някой жълти вестници да оплюят Орлин.За да им е по лесно на душата.Съвет към Орлин и Тупарев.Не обръщайте никакво внимание на жълтите вестници боклуци.Винаги ще има недоволни хора.Все пак не може да се угоди на всички.

  Reply to this comment
 4. Ivan Cvetkov

  Ное. 25. 2012

  abe tuka stava vapros za evro viziq ne za vip brother

  Reply to this comment
 5. vivacom.bg

  февр. 17. 2013

  Vivacom надписват сметки

  Reply to this comment

Добавете коментар