Плеймейтка пусна бомбата: Николета Лозанова поръча да разделя Благо и Есмер

Гласувайте за статията

Плеймейтката Деси Димитрова негласно обвини Николета Лозанова в жестока интрига!

Все от най-скандалните плеймейтки у нас – Николета и Деси Димитрова забъркаха жесток скандал! В случая инициатор Лозанова, но бе разгласен от нейната колежка по бюст. Тя разкри, че й е предлагано да развали едно звездно семейство – на Благой Георгиев и Есмер Омерова.

Димитрова не пожела да разкрие от кое „звездно предаване“ йе дошло предложение. По-запознатите със светските среди, обаче, веднага вързана две и две и „Папараци“ се превърна в единствения възможен отговор. Именно в предаването, водено от Николета до скоро, лъснаха папарашки кадри на Джийзъса и Биляна Евгениева преди години.

Тогава Благо бе с предишната си любов Христина Витанова. Лозанова пък бе обвинена, че разчиства сметки с нея. Но явно истината е друга и мишената не е бившата гимнастичка, а самият Георгиев. Сега, когато е женен да красивата Есмер, за малко да стане отново жертва на заговор. На кадрите с Евгениева ясно се виждаше, че са нагласени.

Вероятно и тя е получила примамлива оферта да разбие едно семейство,

на която не е устояла. Силиконката Деси Димитрова, обаче, категорично е отхвърлила предложението да стане част от такъв коварен план. „Преди няколко месеца от една телевизия ми се обадиха и ми предложиха да направим скандал с известен футболист, който има семейство, има деца… Става дума за Благо Джизъса. Трябваше да вляза в ролята на изкусителка, да го изкуша и така да разваля семейството му. Може би много момичета биха се съгласили, защото това е бърза слава. За мен обаче това е изключително грозно. Категорично отказах, защото не искам да се свързва името ми с такъв „пиар“, сподели силиконката.

Деси Димитрова набеди Николета за поредна интрига

Деси Димитрова набеди Николета за поредна интрига

Всички знаем колко са слаби ангелите на Джийзъса, така че надали щеше да й е особено трудно да го прелъсти. А излъчването на папарашки кадри, на които Георгиев интимничи с друга красавица, със сигурност би довело до края на брака му с Омерова. И без това любовта им е на приливи и отливи, най-вече заради невъзможността на Благо да следва прави път на моногамията. А явно Николета е искала да го удари точно в слабото място, пише pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар