Плейбой ли?! Жан-Клод Ван Дам изуми състарен и със странна коса (Снимки)

Плейбой ли?! Жан-Клод Ван Дам изуми състарен и със странна коса (Снимки)
4 (80%) 1 vote

Понякога времето е безпощадно и Жан-Клод Ван Дам определено знае това

Последните публични появи на знаменития актьор със сигурност привлякоха вниманието не само на противниците, но и на феновете му. Жан-Клод Ван Дам успя да изуми аудиторията със страшно неглижирания си външен вид. Състарен, с повехнала кожа и плачевно боядисана къса коса – това представлява някогашният секссимвол днес.

Макар и вече да е на 59 години, все пак бихме подчертали, че не е толкова стар, колкото иска да ни се представи. Някогашните му добре оформени мускули безвъзвратно са останали в миналото. Въпреки че актьорът уж се стреми да поддържа форма, последните му фотоси говорят за друго. Тялото му сякаш се е предало под натиска на увеличаващите се годинки и е по-отпуснато отвсякога.

Плейбоят, когото познаваме като един от най-бойните, активни и мускулести герои на Холивуд, към днешна дата прилича по-скоро на средностатистически старец, имал късмета да се роди в България. Напъните му да изглежда младолик, не се очертават с успех. Слава богу, засега плешивостта не го е нападнала, но косата му изумява със странния си цвят. Късите му коси се отличават, или по-скоро изумяват с бледо, неангажиращо и неопределено червеникаво оцветяване. Сякаш Жан-Клод сам е избрал боята си и се е нацапал собственоръчно в свободното време между закуската и обяда.

За съжаление, личности от ранга на Ван Дам, имащи привилегията да бъдат коментирани и от dailymail.co.uk, попадат в центъра на общественото внимание. Папараците определено са доволни, щом успеят да засекат подобна фрапираща промяна във външния вид на някого. Така популярният сексимвол успя да привлече вниманието, само че този път у него се прояви всичко, което аудиторията не би харесала. Странната коса, неангажираността спрямо облеклото и безкрайно състареното му лице като че ли не бяха очаквани. Погрижи се за себе си, Жан-Клод!

Това ли е някогашният любимец на жените?

Това ли е някогашният любимец на жените?
Снимки: Twitter

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар