Пластични операции преди и след – вижте как се промениха звездите (Снимки)

Пластични операции преди и след – вижте как се промениха звездите (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Пластични операции преди и след – ето как се промениха едни от най-големите красавици

Куп хубавици се подложиха на пластични операции, за да достигнат съвършенство

Пластични операции преди и след – вижте как се промениха някои от най-големите руски красавици. В Русия открай време е въпрос на престиж младите момичета да лягат под скалпела в стремежа си да станат съвършени. И не e случайно, че именно там са някои от най-големите недоразумения по отношение на корекциите.

Специално за вас събрахме снимките на едни от най-популярните жени в Русия преди и след интервенциите. На вас оставяме да прецените дали промяната е към по-добро или не.

Класацията е съставена от profit.bg.

Алена Шишкова – Светската лъвица силно се промени през годините. Тя успя да се влюби в рапъра Тимъти, да роди дъщеря, да се разведе и отново да се влюби.

пластични операции

Алена Шишкова

Мария Горбан – Младата актриса за няколко години от момиче с миловидна въшност успя да се трансформира в жена с хищни черти на лицето.

Мария Горбан

Мария Горбан

Виктория Лопирева – Лицето на „Мис Русия 2003“ претърпя значителни промени. Сега телевизионната водеща е трудна за разпознаване.

Виктория Лопирева

Виктория Лопирева

Оксана Самойлова – Жената на рапъра Жиган също се доближи в известна степен до своя идеал. Така броят на еднаквите лица се увеличи.

Оксана Самойлова

Оксана Самойлова

Кристина Сисоева – Един ярък пример за това как стремежът към съмнителни стандарти за красота се обръща срещу теб. Устните пречат да се говори, а скулите са толкова остри, че приближиш ли се, ще се порежеш.

Кристина Сисоева

Кристина Сисоева

Мария Погребняк – Жената на футболиста Павел Погребняк пуска своя линия дрехи, живее ту в Москва, ту в Лондон. Тя обожава да пуска все едни и същи селфита в Instagram. Фонът е различен, лицето – еднакво.

Мария Погребняк

Мария Погребняк

Алекса – Младата певица се замисли за идеалите за красота доста рано. По време на пика на популярността си тя бързо придоби нови черти на лицето.

Алекса

Алекса

Айза Анохина – Лицето на Анохина, бивша съпруга на рапара Алексей Долматов, действително привлича погледа. Но не с красота, както по-рано. А с несъразмерни и неестествени черти.

Айза Анохина

Айза Анохина

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар