Пияната принцеса Беатрис нарязала лицето на Ед Шийран (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Принцеса Беатрис се нарежда сред най-примерните кралски особи, но все пак попадна в центъра на скандала

Пикантна информация за принцеса Беатрис смело циркулира в публичното пространство. Оказва се, че внучката на Елизабет II крие срамна тайна. Но както се случва и в най-добрите истории, време беше тя да излезе наяве. В центъра на интригата попада световноизвестният певец Ед Шийран. За наблюдателното око не остава незабележим фактът, че артистът се отличава с белег на дясната си буза. И кой, мислите, е виновен за него?

Принцеса Беатрис. За жалост, именно любимата внучка на кралицата има пръст в раняването на гласовития певец. На всичкото отгоре, когато инцидентът се случил, кралската усмивка била доста приятно почерпена. Под влиянието на алкохола тя се развъртяла с меч, искайки да провъзгласи Джеймс Блънт за рицар. Вместо обаче да му „даде“ титлата, развеселената принцеса уцелила бузата на Шийран.

И целият скандал вероятно нямаше да види бял свят, ако мениджърът на Ед – Стюарт Камп, не се беше разприказвал. На всичкото отгоре след случилото се имало натиск от страна на някои особи историята да не се разгласява. Разбира се, целта на запазването на тайната била да не се очерня имиджът на Беатрис, която е сред най-примерните кралски персони. Явно обаче на мениджъра му е писнало и е дошло време да си отвори устата.

„Не, няма да кажем нищо, но няма и да лъжем. Няма да лъжа заради някаква глупачка, която е размахвала меч, докато е била пияна“, цитира думите на Камп оттогава tialoto.bg. Макар Ед Шийран и принцесата да запазват мълчание по случая и по-скоро да застават зад мнението, че сами са измислили историята, все още интернет пространството се наелектризира от идеята Беатрис, приятно почерпена, да развява меч. При това на светско събитие, на което присъстват доста хора.

Принцеса Беатрис и Ед Шийран явно имат малка тайна

Принцеса Беатрис и Ед Шийран явно имат малка тайна
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар