Пияната Дебора втрещи Коцето и Динко в Биг Брадър: Most Wanted (Вижте как се опита да се намърда в леглата им)

Гласувайте за статията

Пияната Дебора втрещи с изцепки, Коцето и Динко с бяг се спасяват от нея

Коцето и Динко бягаха през глава заради пияната Дебора още в първата нощ от участието си в „Биг Брадър: Most Wanted“. Двамата мъжаги изпаднаха в ужас от идеята, псевдо певицата да се опита да се намърда в леглата им.

Още от самото начало Дебора заяви, че иска да спи с Динко. Ловецът на мигранти, който не трепери пред нито един джихадист, изпадна в неистов ужас от идеята да дели едно легло с нея. И буквално я изгони.

В подобна безумна ситуация се оказа и фолк певецът Константин. Музикантът до такава степен изпадна в ужас, че му се наложи да се моли на Луна, да спи в нейния апартамент, само и само да стои далеч от Дебора.

„Помолих само за едно — да не спя с пияното момиче. А накрая ме сложихте при нея. Е, няма да го бъде“, заяви певецът, който само час преди това изглеждаше сам пиян като казак. Перспективата да сподели една спалня с чернокосата фурия обаче го накара моментално да изтрезнее. И твърдо отказа да стои дори на съседни места с нея.

Самата Дебора не само нямаше задръжки да налазва мъжете, но също така си свали дрехите и седне почти по бельо на масата. Роклята на певицата зееше широко отворена, а дори Биг Брадър се притесни от поведението й и настоя тя да изпие едно кафе, за да изтрезнее малко.

Опитите на Дебора да се вмъкне в леглата на Коцето и Динко, предизвикаха коментари в къщата. Луна реши да действа в типичния си стил и я нарече пияна кавгаджийка, заради която мъжете са принудени да правят безумни неща.

Пияната Дебора хвърли в шок Коцето и Динко

Пияната Дебора хвърли в шок Коцето и Динко

Това едва не доведе до физически сблъсък между двете. Както и до още по-ужасени реакции на Коцето и Динко. Тъй като брюнетката отново се опита да се самопокани в техните легла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар