Пияната Адел купонясва по сутиен в нощен клуб в Лондон (Певицата танцува на пилон – Видео)

Почерпената певица направи фурор в гей клуб в Лондон

Адел, която отнесе три от наградите БРИТ 2022 бе гост в журито на гей конкурс, който се проведе в нощния клуб Heaven в Лондон. Певицата купонясва заедно със събралото се множество от посетители в заведението.

Победителката на наградите БРИТ бе във видимо добро настроение и се забавлява на макс. По едно време след края на конкурса тя дори съблече сакото на костюма си и остана по само сутиен. Видимо почерпената певица демонстрира отслабналата си  фигура само по бельо и събра погледите на останалите с перфектната си форма.

Разбеснялата се Адел се пусна по бельо
Снимки: Инстаграм

Адел, развеселена до краен предел не се сдържа и изскочи на сцената. Където се хвърли на пилон и танцува като стрийптизьорка. Това се вижда от множеството клипове, които се появиха в социалните мрежа, които показват как певицата се раздава от сърце и душа.

Дори голите танцьорки бяха шокирани  от  изпадналата в екстаз Адел.

Посетител на нощния клуб коментира вечерта като незабравима. Друг казва в Туитър, че тя е влетяла на сцената с гръм и трясък и всички харесали шоуто, което е направила. Трети реагира така: „Бях тъжен, но появата на Адел веднага ми вдигна настроението.

Източник: Блиц

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.