Пипа разкри неподозирана истина за Кейт Мидълтън

Гласувайте за статията

Съпругата на Уилям с огромно спортно постижение

Сестра й на Кейт Мидълтън – Пипа, разкри неподозирана истина за херцогиня на Кеймбридж.

Това се случило някак непринудено, докато давала интервю за блога на марката спортни обувки.

Кейт Мидълтън

Съпругата на Уилям с огромно спортно постижение

Кейт Мидълтън винаги е била известна с любовта си към спорта. От малка тя играе тенис. Дори и след като стана член на британското кралско семейство, не изостави хобитата си. Но се оказва, че още преди да се омъжи за принц Уилям, Кейт е имала огромно спортно постижение. Тя е покорила най-високия връх в Алпите – Монблан, разказа Пипа.

„Мечтата ми беше да участвам в спортно състезание или епично приключение със собствените си деца, тъй като имах късмета да изживея себе си в детството си. Родителите ми ме вдъхновиха да обичам туризма в планината и двамата се присъединиха към мен и брат ми при първата ни спирка в къщата в планината, докато изкачвахме Монблан. Баща ми се изкачи на върха със сестра ми преди няколко години“, сподели 37-годишната Пипа.

Така и не става ясно кога се е запалила по алпинизма

Не се знае кога точно Кейт Мидълтън се е запалила по алпинизма и е станала толкова добра, че да изкачи Монблан. Това обаче определено се е случило преди сватбата й с Уилям, тъй като Пипа, заедно с брат си Джеймс, повториха постижението на по-голямата им сестра през 2008 г., пишат британските медии.

Монблан е най-високият връх Алпите и Западна Европа. Достига надморска височина от 4 810 метра. Изкачването на върха отнема от два до седем дни, в зависимост от маршрута.

Кейт Мидълтън никога не е говорила за алпинизма като свое хоби, но винаги е споделяла, че обича планината.
Херцогинята кара ски и за първи път романът й с Уилям стана известен, когато бяха заснети в швейцарския ски курорт Клостърс през 2004 г. През 2016 г. двойката заведе най-големите си деца, принц Джордж и принцеса Шарлот, на първата им ски ваканция в Куршевел във френските Алпи, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар