Пипа Мидълтън се омъжва в… парник! (Вижте нелепата й хрумка)

Гласувайте за статията

Сватбата на Пипа Мидълтън чука на вратата и изненадите се множат.

След броени дни Пипа Мидълтън ще каже „Да“ на своя избраник Джеймс Матюс. Бъдещата булка доби световна слава с тоалета си на сватбата на своята сестра Кейт с принц Уилям. А сега е готова да засенчи дори венчавката в Бъкингамския дворец със своята собствена.

Щастливото събитие, което със сигурност ще бъде сензацията на годината в Англия, ще се проведе в имението на семейството на Кейт и Пипа Мидълтън в Беркшир. Имотът е достатъчно голям, за да побере всички приумици на младоженката. Последната от тях е най-грандиозната и идва дни преди щастливото събитие.

Специално за него в двора на имението бе издигнат стъклен купол, под който ще бъдат настанени гостите. Подобни конструкции в момента са хит за сватбените церемонии, които се провеждат през топлите месеци. Но, все пак, има нещо гнило в цялата работа! Стъкленото съоръжение доста наподобява на парник, а и се оказва, че си е чист парник!

Специално за направата му от Белгия са докарани най-висококачествените стъкла, които се използват принципно за такъв тип земеделски конструкции, предназначени за предпазване на насажденията. А сега, под тези същите стъкла, ще седнат куп знатни гости. сред тях ще са принц Уилям и Кейт, както и принц Хари и Мегън Маркъл. Общата бройка на сватбарите достига 350 човека, пише dailymail.co.uk.

Стъкленият купол е изцяло приумица на Пипа Мидълтън. И тя иска да има своя замък на сватбата си, като сестра си. Само че нейният ще бъде от стъкло и в него не я очаква истински принц. Въпреки тези „подробности“, церемонията се очаква да бъде по царски пищна. Младоженците все още я смятат за „семейно събиране“, но тя със сигурност ще се превърне в топ светско събитие.

Пипа Мидълтън готви приказна сватба

Преди гостите да се настанят под стъкления купол, част от тях ще присъстват и на църковния брак в малък храм наблизо. А след това се очаква истински парад на суетата, предвождан от Пипа Мидълтън. Интересно дали този път Кейт ще държи нейния шлейф…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар