Пипа Мидълтън показа ужасен кич на сватбата си (Изложи се от копиране на Кейт)

Пипа Мидълтън показа ужасен кич на сватбата си (Изложи се от копиране на Кейт)
2 (40%) 1 vote

Сватбата на Пипа Мидълтън стана поредното доказателство, че много хубаво не е на хубаво.

Миналият уикенд целият свят бе вперил поглед в пищната венчавка на сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън. Най-красивата шаферка официално стана булка, а асоциациите с церемонията на Уилям и Кейт не спират да валят.

Отдавна бе ясно, че по-малката сестричка ще направи всичко по силите и средствата си, за да надмине лукса на кралската сватба. Но, явно именно това съревнование й изигра лоша шега. И се стигна до там, че партито на Пипа Мидълтън да бъде в парник, а за украсата с цветя да се дадат десетки хиляди паунда. Иска – не иска, Кейт трябваше да се венчае на всички правила на кралския двор.

Но дали на сестричката й бе нужен целият този кич?! Говори се, че церемонията е глътнала повече от милион. С разпространението на все повече снимки, обаче, мнозина го определят за милион, хвърлен на вятъра. Или по-скоро – хвърлен за излишен кич.

Гостите меко определят стъклената постройка като „екстравагантна“.

А под нея се крие истинска цветна феерия. И не говорил само за цъфтящи растения, с каквито обичайно се декорират сватбените партита. В този случай имаме и цели дървета, копия на черешови, сред масите, цъфнали в бели цветове! А за гостите сякаш не е останало много място, на което да поместят чиниите си, тъй като всичко е „превзето“ от цветните растения, пише dailymail.co.uk.

Златните табелки с имената и кристалните чаши за шампанско добавят допълнтелен лукс. Разбира се, за цялата тази цветна феерия е нает един от най-добрите дизайнери-флоралисти, който е прибрал луди пари, за да превърне сватбения парник в убежище за стотици цветя. Виновникът за тази феерия се нарича Роб Ван Хелдън и вече има сериозен коз в портфолиото си.

Пипа Мидълтън май попрекали с цветята

Пипа Мидълтън май попрекали с цветята

„Нека ви разкажа историята на една специална сватба на един много специални и любими хора“, написа той в социалните мрежи. Пипа Мидълтън вероятно се е трогнала от думите му, но със сигурност не са й се понравили множеството критики относно кича, властвал на венчавката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар